אם אתם מתכננים אירוע הכולל אוכל, ייתכן שתהיו מעוניינים לשכור חברת קייטרינג שתטפל בחלק הקולינרי של האירוע. זה יבטיח שלאורחים שלכם יהיה אוכל טעים, וחברת הקייטרינג תוכל להתאים למגבלות תזונתיות. שירותי קייטרינג יכולים גם לספק לכם מגוון אפשרויות תפריט.
אתגרים בהעסקת קייטרינג
העסקת קייטרינג לאירועים יכולה להיות משימה מאתגרת. בהתאם לסוג האירוע, עשויים להיות מספר אתגרים להתגבר עליהם. אחד הגדולים ביותר הוא שחברות קייטרינג יכולות לעיתים קרובות להיאבק בזמן שיש להן להכין אוכל לאורחים. אתגרים אחרים יכולים להתעורר עקב מחסור בתוצרת כלשהי, כמו אבוקדו. המשמעות היא שקייטרינג חייב להיות מסוגל להתאים את התפריט שלו כך שיתאים למצב.
אתגר נוסף הוא שתכנון אירועים יכול להיות קשה. קייטרינג יכול להיות דרך מצוינת להוריד חלק מהלחץ מתהליך התכנון. קייטרינג יכול לתכנן תפריטים, להכין ולהגיש אוכל לאירוע גדול, כמו גם לטפל במשימות אחרות כמו קישוטים ובידור. שכירת קייטרינג יכולה לפנות זמן למשימות אחרות, כולל תכנון רשימת האורחים.
קייטרינג הוא עסק הדורש גמישות ורמת שירות גבוהה ללקוח. ישנם אתגרים רבים ושונים שעל עסק קייטרינג להתגבר עליהם, ואין שתי עבודות זהות. המפתח הוא להיות גמיש, לעבוד היטב תחת לחץ ולהישאר ידידותי. למרבה המזל, התגמול של הקייטרינג שווה את הקשיים.
אתגר נפוץ נוסף בהעסקת קייטרינג הוא העלות. שכר הטרחה של קייטרינג יכול להצטבר במהירות, ולא כדאי לחרוג מהתקציב. למרות זאת, כאשר יש לכם אירוע הדורש מספר רב של אורחים, חיוני למצוא קייטרינג שיוכל לספק מספיק צוות שיספק אותו. קייטרינג צריך להיות מסוגל לספק צוות שיעזור במגשי הגשה ובמשימות אחרות. באירועים גדולים יותר, ייתכן שתזדקק לשרתים נוספים כדי לטפל בשירות המשקאות ולנקות לאחר האירוע.
לפני הזמנת קייטרינג, כדאי לוודא שהם מוסמכים. זה יבטיח שהם עומדים בדרישות המינימום שנקבעו על ידי מחלקות הבריאות וסוכנויות הביטוח. אם לקייטרינג אין תעודות אלו, כדאי להימנע מהן. כמו כן, עליך לוודא שאתה מתקשר איתם לאורך כל התהליך כדי להבטיח שכולם יהיו מרוצים.
להשיג אנשים טובים זה עוד אתגר. ישנן מספר דרכים לעשות זאת. אחת הדרכים היא לפרסם משרות בענף ההסעדה. פרסום במדיה החברתית ובפורומים של רשתות מקוונות יכול לעזור לך לקבל רשימה של מועמדים פוטנציאליים. אם אתה רוצה להיות פרואקטיבי, אתה יכול גם ליצור תוכנית הפניות. זה יכול לעזור לך למשוך יותר לקוחות. בנוסף, תוכלו ליצור ברית עם ספקי צד אחרים ולתת להם אחוז מהמכירות שהם מייצרים באמצעות הפניות.
אמנם שכירת קייטרינג לאירוע היא לא מדע מדויק, אבל חיוני למצוא חברה אמינה שתוכל לספק את האוכל שהאורחים שלכם רוצים. ודא שאתה בודק הפניות, בדוק ביקורות באינטרנט ובקש מחברים להמלצות.
אתגרים של שכירת קייטרינג מחוץ לאתר
מחוץ לאתר לאירועים יכולה להיות אופציה משתלמת מעולה, אך יש כמה חסרונות שצריך לקחת בחשבון. לדוגמה, זה יכול להיות קשה להעריך במדויק כמה אנשים ישתתפו באירוע ואיזה סוג מזון הם ידרשו. בנוסף, קייטרינג מחוץ לאתר אינו יכול לספק תפריט הכולל את כל האוכל שיוגש באירוע.
אתגר מרכזי נוסף הוא התחבורה. קייטרינג הוא ענף מורכב ובלתי צפוי שדורש הובלה רבה. חברת הקייטרינג תצטרך להעביר מזון וציוד למקום האירוע. זה יכול לגרום לנסיעות מרובות ובזבוז זמן. אירועים גדולים יותר עשויים לדרוש גם צוות נוסף, מה שאומר יותר נסיעות. שינויים של הרגע האחרון עשויים לדרוש גם תכנון נוסף.
אחד האתגרים הגדולים ביותר של חברת קייטרינג מחוץ לאתר הוא למצוא עובדים אמינים. לא כל העובדים מסוגלים לספק אוכל איכותי לקהל גדול. זה יכול להיות קשה למצוא ידיים מוכשרות מכיוון שחלק מהעובדים עשויים לעזוב לשטחי מרעה ירוקים יותר. קיום עובדים טובים לעבודה במטבח של חברת הקייטרינג חיוני להצלחת החברה.
על חברת הקייטרינג להיות מקצועית בהתנהלותה. עליו להגיב מיידית לשיחות טלפון ולפגישות, ועליו להיות גמיש מספיק כדי לעמוד בדרישות האירוע. בנוסף, הצוות צריך להתייחס ללקוח כאילו הוא לקוח מוערך. כשאתה שוכר קייטרינג, הקפד לבדוק את ביקורות הלקוחות, מידע התמחור והחוזים שלהם.
קייטרינג מחוץ לאתר דורש הכנה ואריזה נוספת, כולל הובלת מזון. זה גם דורש ציפוי ואריזה נאותים. על הקייטרינג לעמוד בדרישות ספציפיות שנקבעו על ידי סוכנויות בריאות וסוכנויות ביטוח. אם לחברה אין דרישות אלו, עדיף להימנע מהעסקתן. בנוסף, הם צריכים להיות מאושרים.
אמנם עלות שכירת קייטרינג מחוץ לאתר לאירועים יכולה להיות זולה יותר, אבל לא תמיד כדאי להזמין חברה שנמצאת רחוק ממקום האירוע. ייתכן שהמזון לא יהיה טרי כמו האוכל שמבושל באתר יכול להיות. ייתכן שגם חברה תצטרך לשמור מנות בטמפרטורה מסוימת.
עסקי קייטרינג מחוץ לאתר לרוב אינם מסוגלים להישאר מאורגנים, מכיוון שהמסיבות משתנות בגודל ובמספר. כתוצאה מכך, רבים מהקייטרינגים בסופו של דבר חסרים מרכיבי מפתח ומגשי הגשה. זה יכול לגרום לטעות יקרה. אתגר שלישי עבור קייטרינג מחוץ לאתר הוא לקבוע איזה סוג של משקה להגיש.
.
.
.