בעת בחירת קייטרינג לאירוע שלך, ישנם גורמים רבים שיש לקחת בחשבון. חלקם כוללים ניסיון, כישורים, עבודה בעבר ומחיר. עדיף לבחור בקייטרינג שמשתמש בחומרי גלם טריים ומקפיד על הפרטים הקטנים. אם אתה רוצה מסיבה טעימה, מרכיבים טריים הם חיוניים. כמו כן, ודאו כי הקייטרינג קל לעבוד איתו ומחזיר שיחות טלפון מיידית. אם הם לא, אולי תרצה להמשיך לחפש.
ניסיון
ניסיון הוא גורם חשוב שיש לקחת בחשבון בבחירת קייטרינג. קייטרינג אחראי לספק את האוכל והשתייה לאירוע שלכם. היא גם אחראית על מתן השירות. לקייטרינג צריך להיות מוניטין טוב וביקורות חיוביות. הם צריכים גם להיות מסוגלים לענות על הצרכים והחזון שלך.
קייטרינג טוב יוכל לספק את הצרכים והדרישות המיוחדות שלך. הם צריכים גם להיות מסוגלים להתאים לצרכים התזונתיים והאלרגיות של האורחים שלך. אם הם לא יכולים לעמוד בדרישות הללו, ייתכן שהם לא הבחירה הנכונה לאירוע שלכם. כמו כן, יש לוודא כי הקייטרינג מוסמך ועומד בכל דרישות המינימום שנקבעו על ידי סוכנויות הבריאות וסוכנויות הביטוח.
גורם חשוב נוסף שיש לקחת בחשבון בבחירת קייטרינג הוא סוג האירוע. אם אתם מתכננים ארוחת ערב רשמית בת חמש מנות, תרצו קייטרינג עם צוות וניסיון. מצד שני, אם אתם מארחים אירוע מזדמן, ייתכן שלא תצטרכו תפריט גדול עם ציפוי כבד. לכל קייטרינג יש את הסגנון שלו ולכן חשוב להתאים אותם לדרישות האירוע שלכם.
בדוק הפניות וקרא ביקורות מקוונות. חשוב לעשות שיעורי בית, כי זה יכול להיות קשה לרצות את כולם. למישהו תמיד תהיה תלונה, או חוויה שהוא לא נהנה ממנו. עם זאת, אתה יכול לקבל מושג טוב על איכות השירות של קייטרינג על ידי קריאת ביקורות באתר האינטרנט שלו ושיחה עם לקוחות עבר.
כדאי גם לשקול את מקום האירוע שלכם. קייטרינג בעל נוכחות מקומית יכול לעזור לכם לאבטח את המיקום ולוודא שאין אלרגיות למזון או בעיות אחרות בתפריט. יתרה מכך, קייטרינג שיש לו ניסיון במקום שבחרת סביר יותר להבין את החזון והציפיות שלך.
חפשו קייטרינג בעל סטנדרטים גבוהים של שירות. לקייטרינג מקצועי יהיו קשרים טובים ויוכל להשיג את העיצוב והמצעים הטובים ביותר. אם אתם מתכננים פונקציה ניהולית, צוות הקייטרינג אמור להיות מסוגל לשרת את האורחים שלכם בשקט ובדיסקרטיות. יתר על כן, תרצו קייטרינג שמשתמש בשירות ידני כדי שלא יהיו כלים וצלחות מקרקרנים.
צוות מוסמך
בעת בחירת חברת קייטרינג, ודא שאתה מגייס אנשים עם הכישורים הנכונים לתפקיד. האדם הנכון לנהל את התברואה, לספק הכשרה לצוות החדש, ולספק הכשרה שוטפת לצוות המנוסה יותר, כולם חיוניים. בנוסף, שקול ליצור תוכנית בונוס או תוכנית תמריצים אחרת עבור הצוות הנכון. אם האירוע שלכם גדול, שכרו מספיק שרתים שיטפלו בכל האוכל והמשקאות שאתם מתכננים להגיש.
ודאו שחברת הקייטרינג שאתם מזמינים היא מוסמכת. מחלקות בריאות וסוכנויות ביטוח רבות דורשות מקייטרינג לעמוד בסטנדרטים מסוימים. אם לחברת קייטרינג אין את האישורים הללו, כדאי להמשיך הלאה. כדאי גם לחפש אחד שמעסיק רק אנשי מקצוע מובילים ומטפל בהם ביסודיות.
תשאל מסביב. מנהלי מסעדות הם בדרך כלל מקורות טובים לצוות קייטרינג פוטנציאלי מכיוון שהם כבר מכירים את הכישורים של הצוות שלהם. אבל ייתכן שתצטרך לבקש מידע זה מכמה מנהלים שונים. במידת האפשר, נסה לבקש הפניות מאנשים שהתנסו בעבר בקייטרינג. אנשים אלה יכירו מישהו שמתאים לתפקיד ואולי יהיה מוכן לעזור.
ניסיון הוא ההסמכה הטובה ביותר. ניסיון חשוב לאין ערוך בענף הקייטרינג. זה עוזר לדעת איך להתמודד עם הניואנסים של העסק ואיך לנהל רגשות. ודא שלקייטרינג יש את כל הביטוחים והאישורים הנדרשים. חשוב לבדוק מולם האם יש להם רישיון אלכוהול.
צוות מוסמך ישאל שאלות לגבי האירוע שלך. הם צריכים לדעת על גודל האירוע וכמה אורחים זה יהיו. הם צריכים גם לדעת איזה סוג של שירות אתה מחפש. לאחר מכן, הם צריכים להיות מוכנים היטב לענות על כל השאלות שלך. יתרה מכך, הם צריכים להיות מאורגנים ובעלי ניסיון בסוג האירוע שאתה מתכנן.
עבודה קודמת
עיון בעבודת העבר של קייטרינג היא שלב חשוב בבחירת הקייטרינג הטוב ביותר לאירוע שלכם. קייטרינג טוב יהיה גאה בעבודתו וישמח להראות לכם תמונות של אפשרויות התפריט שלו, המלצות ודוגמאות לעבודות העבר שלו. זה יקל על האמון באירוע שלכם.
מחיר
יש הרבה דברים שצריך לקחת בחשבון בבחירת קייטרינג. לדוגמה, מחיר לאדם הוא אמת מידה טובה, אך עליכם לקחת בחשבון גם את מספר האורחים, הזמן וסוג האוכל הרצוי. כמו כן, ודא שאתה יודע אם למישהו מהאורחים שלך יש הגבלות תזונתיות או אלרגיות. לבסוף, שאל לגבי דמי השטיח, כלי החרסינה ודמי השירות, שאולי צריך להיכלל בעלות.
עלות המשלוח והאיסוף ישתנו, אבל זה יכול להגיע בין $35 ל$1,000. אם המקום שלך דורש איסוף באותו יום, העלות תגדל. עלויות אחרות כוללות דמי ניהול עבור ביטוח, דמי רישוי ושירותים נלווים אחרים. תודות לצוות נותרות בדרך כלל לשיקול דעתו של הלקוח, אך תודות נדיבות יכולות לנוע בין 50$ לאדם ועד ל-100$ לאדם.
כדאי גם להיות מודעים לאתוס של החברה. חלק מהקייטרינגים מעוניינים בעיקר במכירה נוספת, בעוד שאחרים באמת מעוניינים לסייע לכם באירוע שלכם. שאילת שאלות לפני כן תעזור לך להימנע מתקשורת שגויה ויידע את החלטתך. כמו כן, מומלץ לערוך טעימות לפני שמחליטים על קייטרינג מסוים.
המחיר הוא גורם חשוב נוסף בבחירת קייטרינג. חלק מהקייטרינגים משתמשים בתמחור שכבות, הדומה לתפריט מסעדה לשבת. במערכת זו, הלקוחות בוחרים את רמת השירות להם הם זקוקים בהתאם למספר האורחים שהם מצפים לקבל באירוע. רמה גבוהה יותר תגיע עם יותר אוכל ושירות, בעוד שרמה נמוכה יותר עשויה להיות זולה יותר.
גורם נוסף שיש לקחת בחשבון הוא עלות החומרים. מרכיבים מסוימים עולים יותר מאחרים, ועונתיות עשויה לייקר את העלות של פריט ספציפי יותר מאשר אחר. אם תזמינו פריט ספציפי לחתונה, הקייטרינג עשוי לגבות תשלום נוסף עבור עיבודו. אמנם חשוב לוודא שהעלות הוגנת, אך כדאי גם להיזהר מהוצאות יתר.
.
.