בחירת קייטרינג שישרת את האורחים בחתונה שלכם היא משימה חשובה, ואתם רוצים להיות בטוחים שאתם בוחרים את המתאים לתפקיד. הנה כמה טיפים שיעזרו לכם למצוא שירות קייטרינג מקצועי שיהפוך את קבלת הפנים לחתונה שלכם ללהיט.
שירות קבלה הוא האפשרות הזולה ביותר
בחירת קייטרינג היא אחד המרכיבים היקרים ביותר בתכנון חתונה. עם זאת, זוג יכול לבחור מבין מספר אפשרויות ולחסוך כסף. הנה כמה טיפים שיעזרו לך להתחיל.
אחד משירותי קבלת הפנים הנפוצים ביותר לחתונה הוא מזנון. אלה משתמשים בדרך כלל במזונות קלים והם בסגנון מזנון. מזנון עולה בדרך כלל בין 24 ל-60 דולר לאדם. חלק מהקייטרינגים מציעים חבילה בתעריף אחיד עבור גדלים שונים של קבלת פנים.
אפשרות נוספת היא בר בירה ויין. אלה הם בחירה מצוינת עבור חתונות בשעות היום. הם חוסכים כסף למארח ומוסיפים ערך לתקציב. בר יכול גם לעלות בין $35 ל-$55 לאדם.
אפשרות נוספת היא משאית מזון. אלה מופעלים בדרך כלל על ידי בני משפחה או חברים ומספקים צלחות וסכו"ם. עם זאת, הקפד לבדוק עם הקייטרינג כדי לוודא שהם מספקים פריטים אלה.
לחלופין, בר בירה ויין עשוי להיות הבחירה הטובה ביותר עבור זוגות שרוצים תחושה נינוחה ובלתי רשמית יותר. אלה טובים גם לחתונות בצהריים.
סגנון הגשה מסורתי לחתונה בציפוי הוא גם אחת הבחירות הנפוצות ביותר לקבלת פנים בישיבה. זה בדרך כלל כולל מנה ראשונה, מנה עיקרית וקינוח. עם זאת, זוג צריך לשקול כמה אורחים מגיעים. ארוחה מצופה יכולה לכלול גם שתיים או שלוש אפשרויות לכל מנה.
למזנון יש בדרך כלל משיכה סתמית יותר מארוחה לשבת. מזנון יכול להיות גם בחירה טובה עבור זוגות שרוצים תחושה רשמית יותר. עם זאת, מזנון ידרוש ציוד מיוחד.
ישנם גם סגנונות קבלת פנים רבים ושונים. זוג צריך לשקול את הנושא הכללי, המיקום, התקציב והזמן בשנה כדי לבחור את הסגנון הנכון.
בקשו טעימות
בין אם כבר בחרתם בקייטרינג ובין אם אתם עדיין מחפשים אחד כזה, מומלץ לשקול לבקש טעימה. זה יאפשר לך לקבל מושג טוב יותר על השירות והמטבח שלהם. כמו כן, תוכל לוודא שהראייה שלך תואמת את זו של הקייטרינג.
חלק מהקייטרינגים מציעים טעימות בחינם, בעוד שאחרים יחייבו אותך. חלקם אפילו יוסיפו את העלות לחשבון הכולל שלך. אם אתה לא אוהב את האוכל שהוגש לך, אתה יכול לבקש לשנות את פריטי התפריט.
טעימת חתונה תהיה שונה עבור כל זוג. בין אם מדובר במזנון גדול או בטעימה פרטית, הקייטרינג ילווה אתכם בין פריטי התפריט. הקייטרינג גם יבקש ממך משוב. זה יעזור להם לשפר את השירות ואת אפשרויות התפריט שלהם.
במהלך הטעימות, כדאי לשאול את הקייטרינג שאלות לגבי האוכל, השירות וההכנה. אתה יכול גם לשאול לגבי הגבלות תזונתיות והעדפות מזון מיוחדות. מידע זה יעזור לקייטרינג ליצור תפריט מותאם אישית לחתונה שלכם.
חלק מהקייטרינגים יקבעו טעימות מיד לאחר ההזמנה. אתה יכול גם לשאול אם אתה יכול לקבוע טעימה פרטית. זה מושלם לזוגות שרוצים להכיר את השף והצוות. זו גם הזדמנות טובה עבורך לרשום הערות על התפריט ועל ההעדפות שלך.
בזמן שאתה בטעימה, עליך לשמור על גישה חיובית וידידותית. אתה לא רוצה לגרום לטועמים שלך להרגיש לא בנוח או למהר. כמו כן, אל תהיה גס רוח או מעליב.
יש זוגות שאוהבים לעקוב מקרוב אחר המלצר כדי לוודא שהכל יעבור בצורה חלקה. אחרים נבהלים מהצוות ובסופו של דבר בוהים בהם.
שכור קייטרינג מטעם המדינה,
בין אם אתה מתכנן מסיבה מיוחדת, מפגש משפחתי או אירוע אחר, שכירת קייטרינג מטעם המדינה היא צעד חשוב כדי להבטיח שהמזון מוכן בבטחה ושהאורחים שלך אינם חולים. למדינות רבות יש תקנות ספציפיות של קוד בריאות שקייטרינג חייב לפעול לפיהן.
על מנת לקבל רישיון קייטרינג, תצטרך לבדוק את הרישומים הציבוריים המקומיים כדי לברר אם המיקום שלך מאושר לשירות מזון. ייתכן שיהיה עליך גם לספק רשימה של ציוד ומקומות אחסון. תצטרך להצטייד במים זורמים חמים וקרים כדי להכין אוכל. תצטרך גם להיות בעל כרטיס של מטפל מזון וביטוח.
בהתאם למקום מגוריכם, ייתכן שתצטרכו לרכוש אישור בריאות בנייה. אישורים אלו נדרשים בדרך כלל עבור בניינים חדשים שנבנו או משופצים. אתה יכול למצוא את היישום הדרוש באינטרנט. העלות נעה בין 50 ל-1,000 דולר.
השגת רישיון קייטרינג אינה הכרחית בכל מדינה, אך תצטרך לבדוק עם מחלקת הבריאות המקומית שלך. לחלק מהמדינות יש אישורים נפרדים לקייטרינג ולמסעדות. לאחרים יש אישורים נפרדים למשאיות מזון ניידות.
אם המתקן שלך אינו ברשימה מאושרת, תצטרך לספק סקירת תוכנית. כמו כן, יהיה עליך שיהיה לך מקרר נוסף זמין עבור 200 אורחים. תצטרך גם להכין אוכל במטבח מורשה. ייתכן שיהיה עליך מנהל מוסמך להגנת מזון, ותצטרך להבטיח שכל העובדים עברו הכשרה בשיטות טיפול בטוחות במזון.
תצטרכו לוודא שהעובדים שלכם שוטפים ידיים באופן קבוע, לובשים בגדים נקיים, ולא יאכלו או מעשנים ליד המקום שבו הם מכינים אוכל. כמו כן, תרצה להבטיח שהטמפרטורה שלך תישמר בטמפרטורה של 45 מעלות ומעלה כדי למנוע מחלות הנישאות במזון.
.
.